Copyright 2022 - design: PetrovSoft ltd

Марката Kozmetika Afrodita   СЛОВЕНИЯ , се основава на собственото си развитие с производството на висококачествени естествени козметични продукти, приемливи за потребителите и околната среда - за нея, за него и за всички възрастови групи. В зависимост от целта, вида на клиентите и каналите за продажба, ги класифицираме в две програми за производство и продажба:
 
1. КРАСОТА ГРИЖИ
Продуктите под името "BEAUTY CARE" представляват потребителски продукти, предназначени за крайни потребители. На съществуващите пазари се предлагат на всички големи системи за търговия на дребно. Програмата включва продукти за грижа за лице, грижа за тялото, лечение на целулита, кола маска, грижи за ръце и крака, душове, защита от слънце, грижи и стилизиране. Моля, вижте тази програма на нашия уеб сайт www.kozmetika-afrodita.com.
 
2. АФРОДИТА ПРОФЕСИОНАЛЕН
Продукти под името AFRODITA PROFESSIONAL, предназначени за професионална употреба в козметични, уелнес и спа центрове. На съществуващите пазари, продавани чрез наши представители в областта. Програмата включва продукти за грижа за лицето, грижа за тялото, лечение на целулита, кола маска, грижи за ръцете и краката и стилизиране.
ДОМАШНИ ГРИЖИ
Продуктите, наречени HOME CARE, са част от програмата AFRODITA PROFESSIONAL и са предназначени за потребители, които след професионална козметична терапия се грижат за качеството и искат да продължат да се грижат у дома. В съществуващите пазари се предлагат в избрани козметични салони, а на някои пазари могат да бъдат закупени онлайн. Програмата включва продукти за грижа за лице, грижа за тялото и антицелулитни грижи.
 
Нашето производствено и продуктово портфолио в момента включва повече от 600 продукта, разработени въз основа на нашите собствени знания. От тази приблизително 80% от програмата прави потребителски продукти - BEAUTY CARE и 20% от професионалните програмни продукти - AFRODITA PROFESSIONAL.